Project: Bergen aan Zee

Villa van elegantie en Beal Mortex verfijning

In het idyllische Bergen aan Zee hebben we een uitzonderlijke villa getransformeerd tot een oase van verfijning. Dit prestigieuze project, in opdracht van de befaamde architect Marcel Wolterinck, benadrukt opnieuw de kracht van exclusieve afwerkingen en onze nauwe samenwerking met deze visionaire ontwerper.

Een architectonisch meesterwerk

Marcel Wolterinck staat bekend om zijn unieke vermogen om totaalbelevingen te creëren. Als architect, ontwerper en kunstenaar weet hij als geen ander hoe hij architectuur, interieur, styling, kunst en tuinen kan combineren tot een meesterwerk. In de villa in Bergen aan Zee was zijn visie duidelijk merkbaar, en we voelden ons vereerd om deze tot leven te brengen.

Beal Mortex: badkamer- en toiletruimtes verfijnd

Een van de hoogtepunten van dit project was de toepassing van Beal Mortex in de badkamers en toiletruimtes. Dit veelzijdige materiaal, dat zowel slijt- als watervast is, past naadloos bij de esthetische visie van Wolterinck. De gladde, strakke afwerking van Beal Mortex geeft de ruimtes een luxueuze en moderne uitstraling, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk blijft.

Marcel Wolterinck’s streven naar een harmonieuze relatie tussen binnen- en buitenruimtes komt tot uiting in elk aspect van deze villa. Onze nauwe samenwerking met deze gerenommeerde architect heeft geleid tot een woonomgeving die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook de zintuigen prikkelt en een gevoel van rust en verfijning oproept.

Ontdek de tijdloze schoonheid van Beal Mortex

Dit project in Bergen aan Zee is een ware viering van vakmanschap en esthetiek. We nodigen u uit om de tijdloze schoonheid van Beal Mortex te ontdekken en de kracht van exclusieve afwerkingen te ervaren.

Bij Kevin Hendriks streven we naar perfectie in elk project, en we zijn er trots op om deel uit te maken van de visie van architect Marcel Wolterinck.