Project: De Hoogh

Een meesterwerk van architect Marcel Wolterinck

In het prestigieuze project De Hoogh in Amsterdam, gerealiseerd onder de bekwame leiding van de gerenommeerde architect Marcel Wolterinck, hebben we opnieuw onze expertise in exclusieve afwerkingen mogen demonstreren. Dit project staat garant voor prachtige, lichte en stijlvolle ruimtes, waarbij de visie van Marcel Wolterinck tot in perfectie is doorgevoerd.

Marcel Wolterinck: Meester van stijl en luxe

Marcel Wolterinck, een vooraanstaande Nederlandse architect, staat bekend om zijn meesterlijke aanpak van stijl en luxe. Zijn ontwerpen ademen een tijdloze elegantie uit die zowel modern als klassiek omvat. De Hoogh in Amsterdam vormt het perfecte canvas voor Wolterinck’s visie op luxe interieurontwerp.

Beal Mortex: Stijlvolle transformator van toiletten en badkamers

In De Hoogh hebben we opnieuw gekozen voor Beal Mortex, een veelzijdig materiaal dat uitblinkt in stijl en praktisch gebruik. De badkamers en toiletten zijn omgetoverd tot prachtige kunstwerken van design, waarin Beal Mortex de visie van Marcel Wolterinck tot leven brengt. Dit materiaal combineert naadloos met de lichte en stijlvolle esthetiek van de ruimtes en biedt tevens duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Dit project is een eerbetoon aan de meesterlijke stijl van Marcel Wolterinck en de tijdloze schoonheid van Beal Mortex. De Hoogh in Amsterdam is een uitnodiging om de wereld van luxe en verfijning te betreden, meesterlijk vormgegeven door de talenten van Kevin Hendriks. Ontdek de buitengewone elegantie van De Hoogh, Amsterdam.

Bij Kevin Hendriks streven we naar perfectie in elk project, en we zijn er trots op om deel uit te maken van de visie van architect Marcel Wolterinck.