Project: Oudewater

Een oase van welzijn ontworpen door architect Marcel Wolterinck

In het betoverende Project Oudewater, een weelderige villa gecreëerd onder de bezielende leiding van de gerenommeerde architect Marcel Wolterinck, hebben we opnieuw onze vakbekwaamheid in exclusieve afwerkingen mogen demonstreren. Deze villa biedt een sublieme ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven en belichaamt luxe en comfort op zijn best.

Marcel Wolterinck: Visionair in architectuur en welzijn

Architect Marcel Wolterinck, een visionair in de wereld van architectuur en welzijn, heeft met Project Oudewater een oase van rust en schoonheid gecreëerd. Zijn ontwerp omarmt de natuurlijke omgeving en brengt het naar binnen, waardoor een naadloze verbinding ontstaat tussen de villa en de weelderige buitenruimte.

Beal Mortex: Elegante afwerking voor wellness in het souterrain

In het souterrain van de villa bevindt zich een prachtige wellnessruimte, inclusief een verleidelijk zwembad, een ontspannende stoomcabine en stijlvolle toiletten. Deze serene oase is volledig getransformeerd met Beal Mortex, een materiaal dat zowel esthetiek als functionaliteit combineert. Kevin Hendriks, onze meester in afwerking, heeft met uiterste precisie en expertise alle wanden van de wellnessruimte afgewerkt met Beal Mortex, waardoor een harmonieuze en luxueuze sfeer is gecreëerd.

Dit project is een viering van het samenspel tussen de visionaire architectuur van Marcel Wolterinck en de meesterlijke afwerking van Kevin Hendriks. Project Oudewater is niet alleen een villa, maar een oase van welzijn en elegantie, waar u kunt ontsnappen naar een wereld van tijdloze schoonheid en ontspanning.

Bij Kevin Hendriks streven we naar perfectie in elk project, en we zijn er trots op om deel uit te maken van de visie van architect Marcel Wolterinck.