Project: Ponstijger

De samensmelting van architectonische grootheden Wolterinck en Eric Kuster

In de veelgeprezen luxueuze loft in Pontstijger, een unieke creatie van de gerenommeerde architecten Marcel Wolterinck en Eric Kuster, hebben we opnieuw ons stempel gedrukt met onze expertise in exclusieve afwerkingen. Deze architectonische grootheden, bekend om hun onderscheidende stijlen en onberispelijke smaak, gaven ons de eer om hun visie te verwezenlijken.

Marcel Wolterinck: Totaalbeleving in elegante stijl

Marcel Wolterinck, wiens naam synoniem staat voor totaalbeleving, architectuur, interieur, styling, kunst, en tuinen, heeft met zijn ongeëvenaarde visie opnieuw een meesterwerk gecreëerd. Zijn vermogen om de relatie tussen binnen- en buitenruimtes te transformeren is duidelijk zichtbaar in de Pontstijger loft. Hier hebben we de badkamers en toiletruimtes verfijnd met Beal Mortex, een materiaal dat naadloos past bij Wolterinck’s streven naar elegantie en duurzaamheid.

Eric Kuster: Metropolitan luxury en mondiale klasse

Eric Kuster, een toonaangevende Nederlandse interieurontwerper, belichaamt Metropolitan Luxury in al zijn projecten. Zijn stijl, een perfecte balans tussen klassiek en eigentijds, Europees en internationaal, vond een perfecte setting in de Pontstijger loft. Als ontwerper van luxe interieurs, van Curaçao tot Londen, heeft Kuster bewezen dat hij de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten kan overtreffen.

Beal Mortex: Een kunstwerk in badkamers en toiletten

In de Pontstijger loft hebben we opnieuw gekozen voor Beal Mortex, een materiaal dat zowel stijlvol als praktisch is. De badkamers en toiletten werden getransformeerd tot meesterwerken van design, waarin elk detail bijdraagt aan de algehele esthetiek van de loft. Beal Mortex weerspiegelt niet alleen de visie van Wolterinck en Kuster, maar zorgt ook voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Dit project, dat de visies van twee grootheden in de architectuur samenbrengt, is een eerbetoon aan vakmanschap en esthetiek. Het resultaat is een adembenemende leefruimte die de perfecte balans vindt tussen Marcel Wolterinck’s totaalbeleving en Eric Kuster’s Metropolitan Luxury.

Stap binnen in de wereld van Pontstijger en ontdek de tijdloze schoonheid van Beal Mortex, meesterlijk vormgegeven door Kevin Hendriks.