Project: Reeuwijk

Een oase van verfijning in Reeuwijk

In het pittoreske Reeuwijk, onder de bezielende leiding van architect Marcel Wolterinck, hebben we een uniek woonproject gerealiseerd dat de totale woonbeleving herdefinieert tot in de kleinste details. Marcel Wolterinck staat bekend om zijn expertise op het gebied van architectuur, interieur, styling, kunst, tuinen en producten, en we waren vereerd om de handen ineen te slaan voor dit buitengewone project.

VeroMetal wandbekleding: Metaalkunst in huis

Een van de meest opvallende kenmerken van dit project is de VeroMetal wandbekleding die een oppervlakte van maar liefst 100 vierkante meter beslaat. Met VeroMetal® AquaFill metaalstuc hebben we een buitengewoon luxe uitstraling gecreëerd die in de kleinste details de optische en fysische eigenschappen van echt metaal omarmt. Deze gladde, glanzende afwerking is niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat bijdraagt aan de tijdloze elegantie van het interieur.

Beal Mortex vloeren en wandbekleding: Industriële elegante touché

Een andere opvallende keuze was het gebruik van Beal Mortex voor vloeren (400 m2) en wanden. Deze cementstuc, met zijn strakke, gladde afwerking, creëert een industriële elegantie die perfect past bij de stijlvolle esthetiek van het interieur. Beal Mortex voegt een vleugje luxe en moderniteit toe aan elke ruimte, en dankzij de slijt- en watervaste eigenschappen behoudt het zijn charme jarenlang.

Dit project is niet alleen een bewijs van ons vakmanschap, maar ook van de visie van Marcel Wolterinck. Samen hebben we een woonomgeving gecreëerd die een harmonieuze fusie is van kunst en functionaliteit, waar elk detail bijdraagt aan een uitzonderlijke woonbeleving.

Laat ons u helpen uw dromen te verwezenlijken. Ontdek de tijdloze schoonheid van exclusieve afwerkingen met Kevin Hendriks.