Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons, een gewaardeerd restaurant in Epe, klopte bij ons aan met de ambitieuze wens om hun interieur naar een hoger niveau te tillen. Met trots hebben we bijgedragen aan de verfijning van deze gastronomische bestemming, waarbij we onze exclusieve afwerkingen hebben toegepast om een nieuwe dimensie aan de sfeer toe te voegen.

Onze samenwerking
In nauwe samenwerking met Brasserie Bij Ons hebben we hun visie voor een warme, gastvrije ambiance gerealiseerd. René Poppema en zijn team, alom geprezen voor hun gastvrijheid, deelden hun passie voor culinaire ervaringen en een ontspannen sfeer. Ons doel was om deze visie te vertalen naar het interieur.

Exclusieve afwerkingen
We hebben onze exclusieve afwerkingen toegepast op de wanden van de brasserie, waardoor een gevoel van verfijning en elegantie werd gecreëerd. De complete bar kreeg een stijlvolle restyling met exclusieve afwerkingen die de aandacht van gasten meteen trekken.

Daarnaast hebben we geholpen met het selecteren van interieuritems en inrichting die naadloos pasten bij de identiteit van Brasserie Bij Ons. Het resultaat was een herontworpen interieur dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook de gasten uitnodigde om te ontspannen en te genieten van culinaire hoogstandjes.

Thuiskomen Bij Ons
Bij Brasserie Bij Ons gaat het niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om de totale ervaring. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een sfeer waar gasten zich meteen thuis voelen. Of je nu komt voor een lunch, diner, high tea, high wine of high beer, Bij Ons biedt een ongedwongen, gastvrije sfeer waarin je kunt genieten van heerlijke bites.

Neem plaats in het restaurant, de fraaie serre of in het hoge gedeelte bij de open keuken en voel je welkom. Bij Ons voelt als thuiskomen, en we zijn vereerd om te hebben bijgedragen aan deze warme en uitnodigende brasserie in Epe!